Portofel cu bani și acte, găsit de polițiștii care efectuau verificări ale persoanelor izolate la domiciliu | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Portofel cu bani și acte, găsit de polițiștii care efectuau verificări ale persoanelor izolate la domiciliu

3.4.20

Politia Romana
Cum ar fi să mergi pe stradă și să găsești 400 de lei?

Cum ar fi dacă pe lângă acea sumă de bani, să mai găsești un portofel care să conțină 500 de euro, 3.200 de lei și mai multe documente?

Cei care au avut parte de asemenea scenariu sunt colegii noștri din stațiunea Slănic Moldova, aceștia fiind în timpul efectuării de verificări ale persoanelor izolate la domiciliu.
Deținătorul s-a bucurat nespus că și-a recuperat pierderea și atunci a realizat că își uitase portofelul pe plafonul mașinii.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate al Poliţiei staţiunii Slănic Moldova, în timpul efectuării de verificări ale persoanelor izolate la domiciliu, au găsit, pe o stradă din Slănic Moldova, 400 de lei. Alături, în afara părţii carosabile, au văzut şi un portofel cu 500 de euro, 3.200 de lei şi documentele personale ale unui bărbat.

       Poliţiștii au demarat verificările pentru a stabili cine este deținătorul portofelului. La scurt timp, au identificat bărbatul în cauză şi i-au restituit banii, portofelul şi documentele pierdute. Acesta le-a mulțumit poliţiştilor, precizând că și-a uitat portofelul pe cupola autoturismului, iar acesta a căzut în timp ce conducea pe DN 12 B.

       Le amintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile art. 243 din Noul Cod Penal, nepredarea în termen de 10 zile a unui bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau dispunerea de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu