Un important OM de afaceri, a confirmat intentia de a achizitiona un echipament foarte util in lupta anti covid-19 | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Un important OM de afaceri, a confirmat intentia de a achizitiona un echipament foarte util in lupta anti covid-19

3.4.20
 Un important OM de afaceri, a confirmat intentia de a achizitiona un echipament foarte util in lupta anti covid-19


Iata ca in aceste vremuri dificile, un alt OM de afaceri sare in ajutorul onestenilor. Este vorba despre domnul Vasile Ciobanu, detinatorul concernului Fabrica de bere Albrau, care astazi a confirmat intentia de a achizitiona un echipament foarte important in lupta anti covid-19. Este vorba despre un Analizor automat de chemiluminescenta iFlash 1800-A, impreuna cu accesorille necesare, in vederea determinarii cantitative a anticorpilor IgM si IgG Sars-Cov-2.
Costul acestui echipament se ridica la suma de 30.000 euro si va fi suportat integral de catre dl Ciobanu, urmand ca dupa achizitie aparatul sa fie donat catre Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca”.

Alaturi de importanta deosebita a acestei contributii din partea Albrau, fara de care achizitia ar fi fost imposibila, meritele acestei reusite merg in TOTALITATE cadrelor din Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca” (Dl Manager Nicolcea, dna Dr. Secara, dl Dr. Ionas, dna Dr. Nicolae si altii), care prin activitatea lor au facut posibila aceasta achizitie, eu avand doar rol consultativ.
Multumim in numele comunitatii, domnului Vasile Ciobanu, care isi arata inca o data solidaritatea in fata problemelor onestenilor!!!
Iti multumesc Vasile, ca om, ca prieten si ca simplu cetatean!

 Edi Tarcuta

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu