Select Menu

Slider

Travel

OLD

Cute

My Place

Slider

Racing

Videos

» » Vier Pfoten: Adăpostul de câini din Oneşti, un adevărat iad
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Lupică este un câine readus la viață aproape printr-un miracol. Puțini veterinari ar fi dat o șansă făpturii care zăcea, slabă moartă și plină de jigodie, în iadul numit Adăpostul Public al municipiului Onești. În noiembrie, anul trecut, Vier Pfoten a transmis municipalității Onești un raport detaliat al situației grave din adapost solicitând îmbunătățirea imediată a condițiilor în care sunt ținute animalele.

Lupică abia mai răsufla când a fost reperat de Anca, membră a echipei Vier Pfoten, în timpul unei vizite de evaluare a situației din adăpost.
"Era ziua când acest câine trebuia să moară. Fusese intenţionat îmbolăvit (...) Abia mai avea reacții. Era numai piele și os, total inert și își pierduse total blana. Nu știm exact la ce tratament a fost supus, dar Lupică a suferit enorm și, în ciuda faptului că e cu noi de aproape 5 luni, încă mai trebuie să-l legăm la bot când îi facem tratament", povestește Anca Tomescu, coordonatoarea echipei Animale fără Stăpân, VIER PFOTEN......RomaniaTv

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu

Leave a Reply