Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Vier Pfoten: Adăpostul de câini din Oneşti, un adevărat iad 0 Comments

By Admin
joi, 6 martie 2014 | Posted in

Lupică este un câine readus la viață aproape printr-un miracol. Puțini veterinari ar fi dat o șansă făpturii care zăcea, slabă moartă și plină de jigodie, în iadul numit Adăpostul Public al municipiului Onești. În noiembrie, anul trecut, Vier Pfoten a transmis municipalității Onești un raport detaliat al situației grave din adapost solicitând îmbunătățirea imediată a condițiilor în care sunt ținute animalele.

Lupică abia mai răsufla când a fost reperat de Anca, membră a echipei Vier Pfoten, în timpul unei vizite de evaluare a situației din adăpost.
"Era ziua când acest câine trebuia să moară. Fusese intenţionat îmbolăvit (...) Abia mai avea reacții. Era numai piele și os, total inert și își pierduse total blana. Nu știm exact la ce tratament a fost supus, dar Lupică a suferit enorm și, în ciuda faptului că e cu noi de aproape 5 luni, încă mai trebuie să-l legăm la bot când îi facem tratament", povestește Anca Tomescu, coordonatoarea echipei Animale fără Stăpân, VIER PFOTEN......RomaniaTv

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Vier Pfoten: Adăpostul de câini din Oneşti, un adevărat iad "