[ ]
Latest News Updates

side ads

Vier Pfoten: Adăpostul de câini din Oneşti, un adevărat iad
Posted by Admin

Lupică este un câine readus la viață aproape printr-un miracol. Puțini veterinari ar fi dat o șansă făpturii care zăcea, slabă moartă și plină de jigodie, în iadul numit Adăpostul Public al municipiului Onești. În noiembrie, anul trecut, Vier Pfoten a transmis municipalității Onești un raport detaliat al situației grave din adapost solicitând îmbunătățirea imediată a condițiilor în care sunt ținute animalele.

Lupică abia mai răsufla când a fost reperat de Anca, membră a echipei Vier Pfoten, în timpul unei vizite de evaluare a situației din adăpost.
"Era ziua când acest câine trebuia să moară. Fusese intenţionat îmbolăvit (...) Abia mai avea reacții. Era numai piele și os, total inert și își pierduse total blana. Nu știm exact la ce tratament a fost supus, dar Lupică a suferit enorm și, în ciuda faptului că e cu noi de aproape 5 luni, încă mai trebuie să-l legăm la bot când îi facem tratament", povestește Anca Tomescu, coordonatoarea echipei Animale fără Stăpân, VIER PFOTEN......RomaniaTv

Admin

Cele mai multe stiri din Onesti

0 comentarii for "Vier Pfoten: Adăpostul de câini din Oneşti, un adevărat iad "

Lasa un comentariu