Nicolae Badea a devenit, de la data de 1 ianuarie 2014, coproprietarul echipei FC Oneşti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Nicolae Badea a devenit, de la data de 1 ianuarie 2014, coproprietarul echipei FC Oneşti

15.1.14
  Nicolae Badea, fostul şef de la Dinamo, nu a putut sta prea mult timp departe de fotbal, după ce i-a cedat lui Ionuţ Negoiţă pachetul majoritar de acţiuni de la gruparea din Ştefan cel Mare.

Nicolae Badea a devenit, de la data de 1 ianuarie 2014, coproprietarul echipei FC Oneşti, din Liga a 4-a, anunţă stiridesport.ro.

Nicolae Badea deţine 50 la sută din acţiunile clubului de pe Valea Trotuşului, celelalte procente fiind împărţite astfel: Primăria Oneşti - 25 la sută, Vasile Ciobanu (om de afaceri local) - 25 la sută.

„De la 1 ianuarie avem o nouă societate, SC FC Oneşti, unde Nicolae Badea este acţionar cu 50 la sută. Ne dorim să creştem tineri jucători, să ajungem în liga a doua, de unde să putem să îi vindem. În România este la modă să cumperi jucători iarna, iar vara să plece pentru că nu confirmă. La Oneşti ne dorim să punem accent doar pe jucătorii tineri români", a declarat Ioan Sdrobiş, antrenorul echipei.

La Oneşti exista deja un centru de formare a tinerilor jucători, numit Dinamo Oneşti, pe care Nicolae Badea îl sprijinea financiar. În momentul în care a devenit acţionar principal la Dinamo, Ionuţ Negoiţă nu s-a arătat, însă, interesat să preia şi grupele de copii şi juniori de la Oneşti.

Marius Mihalcea

Ziua News

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu