Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

"Naş" la 29 de ani » Portretul lui Răzvan Burleanu: studii politice şi specialist în minifotbal

Razavan Burleanu - Presedinte FRF
Răzvan Burleanu este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi fost angajat în cadrul Parlamentului României şi Administraţiei Prezidenţiale.

Născut la 1 iulie 1984, la Focşani, Răzvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacău, Gheorghe Burleanu. A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis să renunţe la sportul de performanţă urmînd cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

A ocupat pînă azi funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal, care reuneşte peste 30.000 de jucători şi peste 2.000 de echipe din 37 de judeţe.

Întrebat anul trecut ce antrenor şi-ar dori să numească la echipa naţională, Burleanu a răspuns: "Aş vrea un cuplu Mircea Lucescu-Laurenţiu Reghecampf".

Conflict dur cu Mircea Sandu
Proaspătul preşedinte FRF va avea dificultăţi în a colabora cu preşedintele de onoare Mircea Sandu. "Naşul" a anunţat ieri că-l va acţiona în judecată ca urmare a acuzelor pe care i le-a adus Burleanu. În campanie, noul şef al Federaţiei s-a remarcat prin critici acide la adresa lui Gică Popescu, pe care l-a acuzat şi că i-ar fi copiat programul......YAHOO NEWS Romania

0 comentarii

Readers Comments

Onesti Video

www.onestivideo.blogspot.ro

FLICKR PHOTO STREAM

dailyvid

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide