Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, numita în funcția de director pe politici şi strategii sportive în Ministerul Tineretului și Sportului

După Doina Melinte, Bacăul va avea un nou reprezentant la Ministerul Tineretului și Sportului. Noul ministru, Gabriela Szabo, a numit-o pe Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, în funcția de director pe politici şi strategii sportive.


„M-a luat prin surprindere propunerea doamnei ministru Szabo, bineînțeles că m-a onorat și este într-adevăr o adevărată provocare să ajungi să lucrezi într-un minister, dar, în același timp, este și o mare responsabilitate să ajungi să lucrezi în vârful unei structuri de unde, clar, lucrurile se pot schimba și poți face ceva prost sau contra acelei discipline,” a declarat pentru Digi24 Iași Ingrid Istrate, directorul CSM Onești.
Conducătoarea clubului oneștean a mărturisit că prima persoană care a sunat-o și a încurajat-o să accepte funcția propusă a fost Nadia Comăneci.
 Conducătoarea clubului oneștean a mărturisit că prima persoană care a sunat-o și a încurajat-o să accepte funcția propusă a fost Nadia Comăneci.
 „Nadia a spus că este o mare poartă deschisă atât mie personal cât și Oneștiului și sportului oneștean și că rămâne aproape de mine și încearcă să mă susțină pe tot parcursul deplasării mele la București, să spun așa,” a mai spus Ingrid Istrate. Ingrid Istrate a ocupat funcția de secretară a școlii generale ”Ghiță Mocanu” din Onești, a fost profesor la Colegiul Sportiv ”Nadia Comăneci”, iar în anul 2009 a fost numită director al Clubului Sportiv Municipal Onești.

Sursa: Digi 24
Share on Google Plus

About Admin

0 Коммент.:

Trimiteți un comentariu