[ ]
Latest News Updates
Loredana Groza si mama sa, Leonida, au gatit impreuna de Ziua Nationala a Romaniei
Posted by Admin


Loredana Groza este una dintre cele mai iubite cantarete din showbiz-ul autohton. Insa, putini stiu ca talentul l-a mostenit de la mama sa, Leonida Groza, cea care a si invatat-o sa cante.

loredana groza Loredana Groza, duet cu mama saLoredana Groza si mama sa, Leonida, au gatit impreuna de Ziua Nationala a Romaniei, in direct, la Pro TV. Cele doua femei au incantat echipa din platoul emisiunii de la Pro TV cu niste “poale-n brau” moldovenesti. Si ca tot tacamul sa fie complet, Loredana Groza a cantat alaturi de mama sa, Leonida.
“Vreau sa v-o prezint pe mama mea, Leonida. A venit de la Onesti si astazi o sa va gatim poale-n brau moldovenesti. Trebuie sa va spun ca de la ea am invatat sa cant si ea a fost cea care m-a sprijinit mereu si m-a indemnat sa-mi urmez visul”, a spus Loredana Groza la Pro TV.
loredana Loredana Groza, duet cu mama saIntrebata de la cine a mostenit talentul fiica sa, mama Loredanei a spus: “Cred ca de la mine. Eu am cantat mereu cu copiii la scoala si tot asa a invatat si ea sa cante”....enational.ro

Admin

Cele mai multe stiri din Onesti

0 comentarii for " Loredana Groza si mama sa, Leonida, au gatit impreuna de Ziua Nationala a Romaniei "

Lasa un comentariu