Belu şi Bitang au plecat de la lot. "Dacă vom vedea că nu se găseşte o soluţie acceptabilă la Bucureşti, vom propune federaţiei orientarea lotului la Deva sau la Oneşti, dar fără noi!"... | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Belu şi Bitang au plecat de la lot. "Dacă vom vedea că nu se găseşte o soluţie acceptabilă la Bucureşti, vom propune federaţiei orientarea lotului la Deva sau la Oneşti, dar fără noi!"...

11.11.13

Belu şi Bitang au plecat de la lot » Cei doi antrenori au părăsit complexul de la Izvorani după Campionatele Mondiale de la Anvers

Ei condiţionează întoarcerea de aprobarea unui proiect care vizează revitalizarea gimnasticii româneşti.
În timpul Campionatelor Mondiale de la Anvers, de la începutul lunii octombrie, s-a vehiculat că Octavian Belu şi Mariana Bitang vor părăsi lotul olimpic. Ce părea atunci doar un zvon a devenit realitate imediat după competiţia din Belgia.
Foto: www.gsp.ro
Cei doi antrenori şi-au strîns lucrurile, au predat camerele şi au plecat de la Izvorani, lăsînd lotul olimpic pe mîna antrenorilor secunzi.
La Izvorani lucrurile sînt în ceaţă. Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, nu ştia despre plecarea celor doi. "Eu am fost acolo de vreo trei ori şi nu ne-am întîlnit niciodată şi nici nu am mai vorbit cu ei după Campionatele Mondiale".
Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, ştie însă despre plecarea celor doi antrenori. "Sîntem în discuţii cu ei, trebuie să ne lămurim asupra unor aspecte", a spus oficialul.
Sînt în discuţii
Mariana Bitang a confirmat şi ea plecarea de la Izvorani. "Da, am plecat de la lot. Eu şi Belu sîntem în discuţii cu federaţia şi ministerul pentru a stabili noi coordonate privind colaborarea pe viitor", a spus ea.
După Jocurile Olimpice de la Londra, Mariana Bitang şi Octavian Belu au atras de mai multe ori atenţia asupra problemelor cu care se confruntăgimnastica românească. Cei doi antrenori îşi doreau să aibă o sală cît mai aproape de Bucureşti pentru ca tinerele gimnaste să poată merge şi la şcoală.
S-a vorbit despre sala de la Dinamo, dar la care nici acum nu au început lucrările de modernizare. "Dacă vom vedea că nu se găseşte o soluţie acceptabilă la Bucureşti, vom propune federaţiei orientarea lotului la Deva sau la Oneşti, dar fără noi!", spunea anul trecut, în octombrie, Mariana Bitang.
...gsp.ro

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu