SANCŢIUNI pentru angajaţii Spitalului Oneşti, unde doi bebeluşi au fost schimbaţi la naştere | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

SANCŢIUNI pentru angajaţii Spitalului Oneşti, unde doi bebeluşi au fost schimbaţi la naştere

21.6.13
Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Municipal Oneşti au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a instituţiei după ce doi bebeluşi au fost schimbaţi la naştere, fără ca unitatea medicală să identifice, după nouă ore de anchetă, persoana care a greşit efectiv.

Potrivit conducerii Spitalului Municipal Oneşti, un medic şef de secţie şi un asistent-şef au fost retrogradaţi din funcţie, cinci asistente au fost penalizate cu zece la sută din salariu pe o perioadă de trei luni, o infirmieră a fost sancţionată cu cinci la sută pe trei luni, iar alte patru infirmiere au primit avertismente.
Astfel, şeful Secţiei de Neonatologie, medicul Cornelia Cămăraşu, a fost eliberată din funcţie, la fel ca şi asistentul-şef al aceleiaşi secţii, Luminiţa Antohi. De asemenea, cinci asistente din cadrul aceleaşi secţii, respectiv cele care au făcut toaletarea bebeluşilor după naştere, care au predat copiii către mamele lor şi care au fost între ture atunci când se presupune că s-a făcut schimbarea între bebeluşi, au fost sancţionate cu câte zece la sută din salariu, pe o perioadă de trei luni.
Comisia de Disciplină a spitalului a mai decis şi diminuarea cu cinci la sută din salariu, tot pentru o perioadă de trei luni, pentru o infirmieră a Secţiei de Neonatologie, precum şi aplicarea de avertismente pentru alte patru infirmiere.

Sursa: Mediafax

2 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

la asa salarii si griji e imposibil sa nu se mai face si greseli

Anonim spunea...

lasai frate sa se invete minte sa nu mai comita macar deacum incolo

Trimiteți un comentariu