Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Astazi isi serbeaza ziua de nastere Alexandra Ungureanu 0 Comments

By Admin
miercuri, 28 decembrie 2011 | Posted in

Astazi, 28 decembrie este ziua Alexandrei Ungureanu.Nu putem decat sa-i spunem "La Multi Ani" si mult succes in continuare.

Alexandra Ungureanu s-a nascut la 28 decembrie 1981 la Onesti. A inceput sa ia lectii de canto si de pian de la varsta de 6 ani.
Alexandra Ungureanu este cunoscuta pentru proiectul semnat Crush si Alexandra. CRUSH, adica Radu Cernautan (n. 12 mai 1981) si Sorin Senciuc (n. 13 aprilie 1975) cautau o voce feminina care sa puna in valoare muzica de clubb si versurile poetice la care cei doi lucrasera de cativa ani. Alexandra era si in cautarea unei identitati artistice, care sa se identifice cu personalitatea ei sensibila. Radu si Sorin semneaza muzica si versurile majoritatii pieselor de album. Mutati de putina vreme in Bucuresti, Radu si Sorin si-au pus bazele propriului studio, chiar la ei in apartament. Muzica este pasiunea celor doi astfel încât cei doi au petrecut ore în studio pentru a definitiva albumul.
Radu Cernautan, un Taur adevarat, are 27 de ani si este absolvent al Academiei de Studii Economice, sectia Management. A facut cursuri de chitara si pian si considera muzica drept scopul lui in viata.
Sorin Seniuc isi contrazice zodia, Berbec, fiind un tip calm si sensibil. A absolvit electronica iar printre pasiunile sale se numara plimbarile si filmele.
Alexandra Ungureanu este un Capricorn ambitios si tenace care de mica si-a dorit sa sa cante. Alexandra este un nume cunoscut iubitorilor de muzica si datorita colaborarilor cu Paula Seling, Sistem si Holograf. Desi foarte tanara, Alexandra si-a castigat respectul colegilor din muzica datorita talentului nativ, dar si a modestiei. Absolventa a Academiei de Studii Economice, Alexandra a finalizat si masterul Universitatii de Orleans, "DESS - Finante si control de gestiune".
Albumul CRUSH + ALEXANDRA UNGUREANU, este un album la care s-a lucrat cateva luni bune, cei trei dorindu-si ca acest album sa insemne o alta abordare a muzicii. Un album fierbinte care te va face sa dansezi nebuneste in ritmuri clubbing. Primul single de pe album "Plang noptile" a fost bine primit de public, iar videoclipul piesei, semnat de Florin Botea, ne prezinta o alta Alexandra, mai dulce, mai feminina.


Sursa http://www.starmania.ro/

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Astazi isi serbeaza ziua de nastere Alexandra Ungureanu"