Infracțiuni la regimul circulației | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Infracțiuni la regimul circulației

28.12.11
Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Onești l-a depistat la data de 27.12.2011, în jurul orei 02.10, pe Ionuț T., de 30 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, având o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală și de refuz de recoltare a probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.


La data de 23.12.2011, în jurul orei 04.30 un echipaj de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Onești, l-a depistat pe Mihai F., de 28 de ani, din Onești în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea şi se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat . Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o imbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu