Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Infracțiuni la regimul circulației 0 Comments

By Admin
miercuri, 28 decembrie 2011 | Posted in

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Onești l-a depistat la data de 27.12.2011, în jurul orei 02.10, pe Ionuț T., de 30 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, având o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală și de refuz de recoltare a probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.


La data de 23.12.2011, în jurul orei 04.30 un echipaj de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Onești, l-a depistat pe Mihai F., de 28 de ani, din Onești în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea şi se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat . Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o imbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Infracțiuni la regimul circulației"