Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Noul Cod Fiscal: Orice venit va fi impozitat de la 1 ianuarie 0 Comments

By Admin
miercuri, 28 decembrie 2011 | Posted in

Modificarea Codului Fiscal, decisa si votata anul acesta, urmeaza a intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2012. Printre cele mai importante prevederi se afla si plata de impozite pe veniturile obtinute din orice sursa, cresterea accizelor la motorina si modificarea termenului de depunere a declaratiilor.


Noul Cod Fiscal va intra in vigoare de la 1 ianuarie.
Astfel, potrivit noilor modificari, accizele la motorina vor creste de la 1 ianuarie cu 4,4%, de la 358 euro la 374 euro/tona, iar cele pentru cafea vor fi mentinute si in 2012, desi eliminarea lor era programata inca din 2010.

De asemenea, toate companiile care nu si-au reevaluat cladirile in ultimii trei ani vor plati impozite majorate pana la 20% din valoarea de inventar. Procentul va urca la 40% in cazul in care operatiunea nu a fost efectuata in ultimii cinci ani.

Devansarea termenului de depunere a declaratiei anuale de impozit pe profit de la 25 aprilie la 25 martie inclusiv a anului urmator, este o alta prevedere extrem de importanta pentru firmele din Romania.

Orice venit, impozitat din prima luna

Noul Cod Fiscal va mentine obligatia de plata a impozitului pe veniturile obtinute din orice sursa de catre o persoana fizica rezidenta romana, cu domiciliul in Romania, pentru inca trei ani urmatori celui in care are loc schimbarea rezidentei acesteia intr-un stat cu care Romania nu are incheiata conventie de evitare a dublei impuneri...Realitatea.net

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Noul Cod Fiscal: Orice venit va fi impozitat de la 1 ianuarie"