INSTITUŢIILE DIN CADRUL M.A.I. SUNT PREGĂTITE PENTRU ORICE SITUAŢIE, ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

INSTITUŢIILE DIN CADRUL M.A.I. SUNT PREGĂTITE PENTRU ORICE SITUAŢIE, ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ

10.4.20

Ca răspuns la îngrijorările cetățenilor privind creșterea infracțiunilor în județul Bacău odată cu revenirea în țară a unui număr mare de cetățeni români, prefectul Liviu Miroșeanu a condus o ședință operativă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
  „Au fost analizate mai multe aspecte privind numărul în creștere de fapte antisociale. Am vrut să vedem care este legătura cu revenirea în țară a unui număr tot mai mare de cetățeni din diaspora și care sunt soluțiile. Este o preocupare constantă a noastră și vă pot spune că suntem „în stradă” și că facem tot ce este nevoie ca lucrurile să nu escaladeze.
  Din păcate, pe lângă faptele antisociale clasice, avem probleme, în continuare, cu nerespectarea prevederilor măsurilor din ordonanțele militare referitoare la combaterea coronavirusului.
  Am aprobat în acest sens, un plan de măsuri specifice pe care instituţiile abilitate din cadrul M.A.I. îl vor aplica în perioada următoare la nivelul judeţului. De asemenea, colegii noştri, poliţişti de la serviciile publice comunitare de permise şi paşapoarte, vor fi începând de joi, 9 aprilie, în stradă. Iar, pentru situaţii deosebite, suntem pregătiţi să suplimentăm efectivele.”, a precizat prefectul Liviu Miroșeanu

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu