Ziua de 20 februarie 2020, o zi istorică pentru Municipiul Onești | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Ziua de 20 februarie 2020, o zi istorică pentru Municipiul Onești

21.2.20
Ziua de 20 februarie 2020, o zi istorică pentru Municipiul Onești
De astăzi SFÂNTUL ȘTEFAN CEL MARE este OCROTITOR al Municipiului Onești împreună cu SFÂNTUL IERARH NICOLAE


De astăzi SFÂNTUL ȘTEFAN CEL MARE este OCROTITOR al Municipiului Onești împreună cu SFÂNTUL IERARH NICOLAE prin purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului
și aprobarea în unanimitate a tuturor membrilor Consiliului Local ai Municipiului Onești!
În mod deosebit aducem aleasă recunostință Primarului Nicolae Gnatiuc, Primarul Municipiului Onești, un susținător al acestui proiect de importanță culturală și religioasă pentru urbea oneșteană.
Cu același respect și aleasă recunoștință mulțumim tuturor Doamnelor și Domnilor Consilieri care au votat în unanimitate pentru ca SFÂNTUL ȘTEFAN CEL MARE să fie Ocrotitor duhovnicesc al Municipiului Onești!
În același spirit de cordialitate mulțumim Cucernicilor Părinți ai Protopopiatului Onești și în special Preoților din Onești care au susținut și sprijină acest proiect cultural - religios ! .
De asemenea gândul nostru se îndreaptă spre iubitorii Sfântului Voievod Ștefan, profesori, învățători, ingineri, diriguitori de instituții sau asociații creștine, angajaților Primăriei Onesti, binecredincioșilor creștini care de-a lungul timpului au inițiat și susținut această idee ce astăzi, 20.02.2020, a căpătat Certificat de naștere!
Mulțumim cu smerit gând și apreciere sinceră ARHIEPISCOPULUI IOACHIM care a binecuvântat acest proiect duhovnicesc și susținut prin hotărârea luată în Permanența Consiliului Eparhial și forurile superioare bisericești!! Cu această binecuvântare s-a împlinit astăzi bucuria meritată pentru oneșteni.
Demersurile durează de ceva ani buni și iată astăzi eforturile se împlinesc fericit.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
Ne rugăm SFÂNTULUI IERARH NICOLAE și SFÂNTULUI ȘTEFAN CEL MARE să ocrotească prin sfintele rugăciuni pe toți locuitorii binecredincioși oneșteni și pe toți cei care cinstesc pe sfinții lui Dumnezeu!
Vă mulțumim pentru susținere și rugăciuni sfinte tuturor!!

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu