Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Bunuri în valoare de peste 15000 de lei, recuperate de poliţişti, în urma unor percheziţii domiciliare in comuna Mănăstirea Caşin si oraşul Dărmăneşti 0 Comments

By Admin
miercuri, 26 februarie 2014 | Posted in ,

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Comăneşti au recuperat, în urma unor percheziţii domiciliare, mai multe bunuri sustrase şi continuă cercetările pentru stabilirea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite de furt calificat.
La data de 25.02.2014, în urma unor percheziţii domiciliare, efectuate în oraşul Dărmăneşti şi comuna Mănăstirea Caşin, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor, mai multe bunuri sustrase, în valoare de peste 15000 de lei.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bunurile, printre care două motocositoare, cinci motoferăstraie, mai multe electrocasnice şi scule electrice, provin în urma a cinci furturi din locuinţă, comise de trei persoane de sex masculin, din Comăneşti.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperarea a 85% din prejudiciul creat.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză. 
Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Bunuri în valoare de peste 15000 de lei, recuperate de poliţişti, în urma unor percheziţii domiciliare in comuna Mănăstirea Caşin si oraşul Dărmăneşti"