Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Bunuri în valoare de peste 15000 de lei, recuperate de poliţişti, în urma unor percheziţii domiciliare in comuna Mănăstirea Caşin si oraşul Dărmăneşti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Comăneşti au recuperat, în urma unor percheziţii domiciliare, mai multe bunuri sustrase şi continuă cercetările pentru stabilirea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite de furt calificat.
La data de 25.02.2014, în urma unor percheziţii domiciliare, efectuate în oraşul Dărmăneşti şi comuna Mănăstirea Caşin, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor, mai multe bunuri sustrase, în valoare de peste 15000 de lei.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bunurile, printre care două motocositoare, cinci motoferăstraie, mai multe electrocasnice şi scule electrice, provin în urma a cinci furturi din locuinţă, comise de trei persoane de sex masculin, din Comăneşti.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperarea a 85% din prejudiciul creat.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză. 
Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

0 comentarii

Readers Comments

Onesti Video

www.onestivideo.blogspot.ro

FLICKR PHOTO STREAM

dailyvid

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide