Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Drama / Atleta onesteana Mirela Lavric s-a aruncat de la etaj! 0 Comments

By Admin
miercuri, 13 noiembrie 2013 | Posted in

“A fost sechestrata de iubitul ei si a sarit de la balcon pentru a scapa”, sustine antrenoarea sportivei, Viorica Pintilii
Multipla campioana internationala la atletism Elena Mirela Lavric este din nou sub lumina reflectoarelor. Din pacate, insa, de data aceasta, nu pentru o reusita in plan sportiv.
Principala favorita la titlul de “Atleta anului 2013 in România” s-a aruncat luni seara de la etajul 1 al unui imobil din Iasi, in urma unor certuri avute cu iubitul sau, Ionut Parfene. In prima faza, s-a avansat varianta unei tentative de suicid din partea celei mai bune sportive a CSM Onesti, cauzata de faptul ca Parfene intentiona sa o paraseasca.

Ulterior, apropiatii Mirelei Lavric au facut cunoscut adevaratul motiv pentru care atleta de 22 de ani a sarit de la etaj. “Mirela a fost sechestrata de iubitul ei si a incercat sa scape, sarind pe geam”, au replicat antrenoarea atletei, Viorica Pintilii si directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate....Desteptarea

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Drama / Atleta onesteana Mirela Lavric s-a aruncat de la etaj!"