Select Menu

Slider

Travel

OLD

Cute

My Place

Slider

Racing

Videos

» » Olimpicii Colegiului National "Grigore Moisil" din Onesti au fost premiati
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Performerii Colegiului National "Grigore Moisil" au fost premiati pentru rezultatele obtinute la olimpiadele judetene si nationale de catre dr. Eugen Banciu, fost elev al colegiului. Festivitatea s-a desfasurat in spatiul Bibliotecii Municipale "Radu Rosetti", la eveniment fiind prezenti elevi, profesori indrumatori, sustinatori si invitati.

Prof. Marioara Brescan, director al Colegiului, i-a felicitat pe olimpici pentru rezultatele din anul scolar 2012-2013, pe profesorii indrumatori si i-a multumit lui Eugen Banciu pentru sprijinul constant, de mai multi ani. "Va felicit pentru performante, va doresc sa fiti mereu perseverenti si sper ca sa creasca numarul olimpicilor si sa pot oferi premii mai mari", a declarat dr. Eugen Banciu. Prof. Gheorghe Sorta, presedintele Asociatiei "Symposion", a fostilor elevi ai Colegiului National "G. Moisil" a moderat derularea acestui eveniment, facand cunoscute succesele scolare ale olimpicilor...Onesti Expres

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu

Leave a Reply