FCM Dinamo Onesti - locul IV pe tara. | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

FCM Dinamo Onesti - locul IV pe tara.

2.7.13
Infrangere la un gol pentru FCM Dinamo Onesti in finala mica a Campionatului national al juniorilor A, cu Universitatea Cluj, 3-4. Meciul, desfasurat in Bucuresti, a avut doua reprize total diferite. In primele 10 minute onestenii au reusit deschiderea scorului prin Botezatu, insa clujenii au profitat la maximum de unele nesincronizari si nu numai ca au egalat, dar cu atacuri pe contre au dus scorul la 4-1 in favoarea lor. Situatia e explicabila si prin faptul ca onestenii au jucat pentru prima data pe teren sintetic. A doua repriza a fost una foarte buna pentru fotbalistii de pe Trotus, care au inscris doua goluri prin Tudorache si Nechitoaie si au avut alte numeroase ocazii (cateva, singur cu portarul).

Pe fondul ghinioanelor si al faptului ca universitarii clujeni au tras cat au putut de timp, egalarea nu a venit insa. "Clujul a castigat la noroc, la Bucuresti am facut un joc bun, doar ca ghinionul a fost de partea noastra. Pentru prima data jucatorii onesteni au fost pe teren sintetic, am pierdut cu 3-4, dar puteam si sa castigam cu 7-4. La acest meci a fost prezent tot staff-ul tehnic al echipei nationale, cunoscuti oameni de fotbal. Cel mai mult s-au remarcat Tudor Tudorache si Catalin Nechitoaie, dar si Daniel Colocoseru a iesit in evidenta", ne-a declarat antrenorul Ioan Sdrobis, managerul FCM Dinamo Onesti, care asteapta sa vada ce vor hotari autoritatile locale in privinta dezvoltarii fotbalului in municipiu.

Ioan Sdrobis puncteaza: "FCM Dinamo Onesti a castigat locul 1 la seria in care a activat atat la Campionatul National al juniorilor A, cat si la Campionatul National al juniorilor B. Am invins in serie toate echipele, iar performanta realizata - clasarea pe locul IV in Campionatul National al juniorilor A, este una foarte mare obtinuta la nivel de tineri pentru municipiul Onesti. Aceasta clasare a adus inapoi frumoasele rezultate ale fotbalului local. Se pune insa intrebarea: care-i viitorul acestei echipe? Pe plan local e nevoie de o echipa competitiva, care sa activeze in Liga a III-a. Mingea e acum la Primaria Onesti. Sa vedem ce face cu ea!"

Pentru performanta de a obtine locul IV pe tara, fotbalistii de la FCM Dinamo Onesti au fost premiati cu o cupa, cu diplome si trei mingi de fotbal.
Ion Moraru
Onesti Expres

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu