Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Doi soţi din Onesti, răniţi grav după ce s-au izbit cu maşina de un alt autoturism

Un bătrân în vârstă de 76 de ani şi soţia acestuia, de 72 de ani, au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-un alt autoturism.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor C. D. Gherea şi Al. I. Cuza, din municipiul Oneşti, judeţul Bacău, după ce bătrânul de 76 de ani, aflat la volanul maşinii sale, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism, condus regulamentar de un şofer de 25 de ani, scrie Mediafax.
În urma impactului puternic dintre cele două autoturisme, bătrânul de 76 de ani şi soţia acestuia, aflată pe scaunul din faţă, au fost răniţi, în timp ce celălalt şofer a fost proiectat cu maşina în albia râului Caşin, din municipiul Oneşti.
"Cele două victime ale accidentului au fost transportate şi internate la Spitalul Municipal Oneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cercetările desfăşurate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului a fost şoferul de 76 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar, pe drum prioritar, de celălalt conductor auto", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru...RTV.net

0 comentarii

Scrie un comentariu

Imagini


SITE IN CONSTRUCTIE

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide