Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

vineri, 15 martie 2013

Elevii de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Oneşti,participa la Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, marcată în Bacău

Pe 15 martie, de Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, elevii vor afla mai multe amănunte despre comerţul online şi cumpărarea produselor IT.
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bacău propune şi o temă de dezbatere: "Informarea completă, corectă şi precisă în comerţul on-line şi la cumpărarea produselor IT – un drept şi o necesitate pentru consumatori".
În acest context, vor avea loc o serie de manifestări la nivel judeţean, respectiv realizarea şi asigurarea unor acţiuni de informare şi consiliere în domeniul protectiei consumatorilor, în unităţi de învăţământ, inclusiv distribuirea de materiale informative având ca temă, printre altele „Dreptul tău în calitate de consumator - întocmirea unei reclamaţii privind un produs cu defect sau un serviciu necorespunzător”.
Participă elevii de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Oneşti, Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău şi Colegiul Naţional „Ion Ghica” Comăneşti...Adevarul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu