Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Elevii de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Oneşti,participa la Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, marcată în Bacău 0 Comments

By Admin
vineri, 15 martie 2013 | Posted in

Pe 15 martie, de Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, elevii vor afla mai multe amănunte despre comerţul online şi cumpărarea produselor IT.
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bacău propune şi o temă de dezbatere: "Informarea completă, corectă şi precisă în comerţul on-line şi la cumpărarea produselor IT – un drept şi o necesitate pentru consumatori".
În acest context, vor avea loc o serie de manifestări la nivel judeţean, respectiv realizarea şi asigurarea unor acţiuni de informare şi consiliere în domeniul protectiei consumatorilor, în unităţi de învăţământ, inclusiv distribuirea de materiale informative având ca temă, printre altele „Dreptul tău în calitate de consumator - întocmirea unei reclamaţii privind un produs cu defect sau un serviciu necorespunzător”.
Participă elevii de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Oneşti, Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău şi Colegiul Naţional „Ion Ghica” Comăneşti...Adevarul

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Elevii de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Oneşti,participa la Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, marcată în Bacău"