Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Cercetat pentru amenințare și port ilegal de armă albă 0 Comments

By Admin
marți, 12 martie 2013 | Posted in

Polițiștii din stațiunea Tg. Ocna au fost sesizați prin 112, în dimineața zilei de 10.03.2013, în jurul orei 06.00, despre faptul că un cetățean a amenințat cu un briceag personalul unui bar din localitate.
La fața locului polițiștii l-au identificat pe T. Cezar, de 42 de ani, din localitate, aflat în stare vădită de ebrietate. Din verificări s-a stabilit că acesta, pe fondul consumului de alcool și al nemulțumirii legate de faptul că barmanul de serviciu nu i-a acordat credite la un aparat de jocuri electronice, a scos un briceag cu care l-a amenințat pe angajatul barului. Obiectul în cauză, cu lama de tăietoare de 8 cm a fost ridicat în vederea cercetărilor.
 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a obiectelor fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.
Inspectoratul de Poliție Bacău

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Cercetat pentru amenințare și port ilegal de armă albă "