Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

25 MARTIE – ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE 0 Comments

By Admin
luni, 25 martie 2013 | Posted in

Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie a.c., 191 de ani de atestare documentară.
Alegerea datei de 25 martie este legată de simbolul creștin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat și pe actualul drapel al Poliției Române.
Pentru a marca acest eveniment, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a organizat la data de 25.03.2013 o ședință festivă, la care au participat reprezentanți ai autorităților locale, foști șefi de inspectorat, veterani și polițiști în activitate.
Cu ocazia Zilei Poliției Române au fost avansați în gradul următor, la termen, 87 de agenți și 46 ofițeri, iar 3 ofițeri și 2 agenți de poliție au fost avansați în gradul următor înainte de termen.
Într-un cadru festiv, au fost prezentate mesajele adresate poliţiştilor de conducerea Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Poliţiei Române și au fost premiați câstigătorii concursurilor sportive, organizate în cinstea acestui moment aniversar.
Agentului șef principal de poliție Pîrvu Mihai, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, i-a fost înmânată o diplomă semnată de Președintele României și medalia “BĂRBĂȚIE ȘI CREDINȚĂ”, pentru merite deosebite înregistrate în activitatea profesională.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "25 MARTIE – ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE "