Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Rafo: Plăți compensatorii de maximum 9.000 de lei net pe salariat 0 Comments

By Admin
vineri, 15 februarie 2013 | Posted in

Disponibilizarea a circa 600 de salariați de la Rafo Onești se va face cu plata unor salarii compensatorii, care ar putea aduce unui fost angajat maxim 9.000 de lei net – ne-a informat liderul sindicatului Rafinorul, Ion Marian. “Listele trebuie finalizate până luni, 18 februarie – a precizat liderul sindicatului. Luni se anunță punctual, pe fiecare departament și sector, cine intră pe liste, iar cei nemulțumiți pot depune contestații. Miercuri, 20 februarie, se analizează contestațiile și vor fi emise deciziile de disponibilizare.”
Ion Marian a reiterat că hotărârea de a disponibiliza personal aparține patronatului, iar sindicatul nu are cum să influențeze aceasta. Acționarul majoritar a dispus măsura motivând că nu mai sunt fonduri pentru a susține cheltuielile cu forța de muncă. Pe de altă parte, însă, tot el se gândește încă la variantele pentru redresarea situației la Rafo. Speranțele de redresare sunt, însă, mici. Dacă acționarul majoritar ar da un semn în acest sens în circa un an, salariații disponibilizați ar mai putea fi readuși la lucru...Ziarul de Bacău

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Rafo: Plăți compensatorii de maximum 9.000 de lei net pe salariat"