Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

  Test

  www.onestivideo.blogspot.ro

  Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


  Showbiz Rightnow!

  Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Accidentata de un taximetrist pe trecerea de pietoni 2 Comments

By Admin
vineri, 15 februarie 2013 | Posted in

Ştefan M., de 23 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism TAXI pe Bulevardul Oituz, din Oneşti, la intersecţia cu strada Tineretului a efectuat viraj stânga şi a surprins şi accidentat pe Mirela S., de 43 ani, care traversa strada pe marcaj pietonal şi culoarea verde a semaforului electric. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Oneşti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa. Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Inspectoratul de Poliție Bacău

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

2 comentarii for "Accidentata de un taximetrist pe trecerea de pietoni"

 1. Anonim

  IN MICUTUL NOSTRU ORASEL SUNT CEI MAI MULTI (tAXIMETRISTI) PE M.P.CE FACE POLITIA?SA STEA LA PANDA PENTRU ACESTIA,PE UNII DINTRE EI SA LE SUSPENDE LICENTA,CHIAR LA PSIHOLOG SA FIE TESTASTI.

 2. Anonim

  Din pacate asa este.