Adelina Sandu - atleta anului 2012 | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Adelina Sandu - atleta anului 2012

10.1.13
* sportiva va reprezenta România la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Adelina Sandu a dominat competiţiile interne în 2012,este componenta a lotului naţional şi are ca obiectiv în acest an participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiţie care va avea loc în luna iulie.

Sub îndrumarea profesorului Nicolae Iorga, în primul an la junioare III, Adelina Sandu, atletă cu dublă legitimare LPS Brăila - CSM Oneşti, a cucerit două medalii în sezonul indoor, bronzul la 60 m garduri la categoria ei de vârstă şi aurul în concursul juniorilor II, la aceeaşi probă cu un timp foarte bun, 8:71 secunde.

Vara trecută, atleta s-a impus în proba de 80 m garduri la junioari III şi apoi şi-a adjudecat titlul naţional şi la 100 m garduri la junioari II.

Componentă a lotului naţional de junioare, Adelina Sandu a cucerit medalia de argint la Balcaniada de la Belgrad în proba de ştafetă 4X100 m. Tot la Belgrad Sandu s-a clasat pe locul al patrulea la 100 m garduri.

"A fost un an foarte bun pentru Adelina. În primul an, la juniori III, a obţinut rezultate notabile în compania unor atlete cu doi sau trei ani mai mari decât ea. Timpul realizat de ea în finala câştigată la junioari II este cel mai bun timp din ultimii 15 ani. Acum ne aflăm în cantonament la Slănic Moldova şi ne pregătim pentru sezonul de sală. În acest an obiectivul sportivei este de a-şi doborî recordurile personale şi o participare onorabilă la Festivalul Olimpic al Tineretului European", a declarat profesorul Nicolae Iorga.

Sursa: Obiectiv

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu