Sportul de masa, lasat de izbeliste de municipalitatea onesteana | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Sportul de masa, lasat de izbeliste de municipalitatea onesteana

4.9.12
Consilierii locali din Onesti au discutat, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, despre necesitatea unei mai mari implicari a municipalitatii in sprijinirea sportului de masa, cu efecte benefice in sportul de performanta. Discutiile au avut loc cu prilejul dezbaterii proiectului privind premierea gimnastei Diana Chelaru, cu un apartament si 10.000 de lei (100 milioane de lei vechi).

Alesii locali au fost de acord cu premierea cunoscutei gimnaste, care are in palmares, printre altele, titlurile de vicecampioana mondiala si vicecampioana europeana, ea obtinind si o medalie de bronz la Olimipada de la Londra, cu echipa Romaniei.

Mai mult, consilierul liberal Mihai Sova, a propus un amendament prin care Dianei Chelaru sa i se plateasca si cheltuielile aferente apartamentului, inclusiv cele pentru utilitati. Insa un alt consilier liberal, Ciprian Zarzu, a atras atentia ca municipalitatea onesteana trebuie sa se implice mai mult si in sustinerea sportului de masa, in conditiile in care mai multe ramuri sportive au disparut din Onesti. “Am cerut o strategie a sportului onestean, pe 4 – 5 ani de zile”, a spus Zarzu, care a subliniat faptul ca sportul de masa este foarte important...Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu