Fostul primar al Onestiului nu mai vine la sedintele Consiliului local | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Fostul primar al Onestiului nu mai vine la sedintele Consiliului local

3.9.12
Pentru a doua oara consecutiv, fostul primar al Onestiului, Emil Lemnaru, a lipsit de la sedinta Consiliului local, asa cum s-a intimplat si pe 24 august, dar el a lipsit chiar si de la prima sedinta, cea de investire a noilor alesi locali.

Atunci a fost in concediu de odihna, pe care l-a luat in timp ce mai era inca primar, insa ultimele doua absente au fost puse pe seama conflictului cu actualul edil-sef, Laurentiu Neghina, care s-a acutizat in sedinta din 8 august.

Neghina a spus despre Lemnaru ca este infractor, pentru ca a permis scurgeri de bani din bugetul local, printr-o firma controlata de Radu Oniga, un lider PSD local, care a detinut si functia de director executiv in cadrul Primariei Onesti. Iar Lemnaru a spus ca infractor este Neghina, care are deja o condamnare pentru mita pe care a dat-o pentru a-si lua bacalaureatul.

Mai mult, in sedinta din 8 august, consilierul local Emil Lemnaru, care a ramas inca presedintele PSD Onesti, i-a determinat de alesii social-democrati sa voteze impotriva unor proiecte propuse de primarul Laurentiu Neghina, care au picat la vot. Lemnaru reusise, astfel, sa destabilizeze alianta politica de la Onesti, alcatuita din PSD, PD-L si PUNR. Insa la urmatoarele doua sedinte, Lemnaru nu a mai venit, iar consilierii social-democrati au votat in masa pentru proiectele lui Neghina.

Fostul primar nu a raspuns la telefon, pentru a ne furniza informatii legate de motivele pentru care nu a mai venit la sedintele de consiliu, insa analistii locali au apreciat ca Lemnaru a fost luat la intrebari si “certat” de seful sau politic de la Bacau, Viorel Hrebenciuc, cel care a negociat cu Neghina alianta de la Onesti...Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu