Premierea olimpicelor de la CSM Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Premierea olimpicelor de la CSM Onesti

18.9.12


Astazi, 18 septembrie, la Onesti, a avut loc o festivitate speciala de premiere a sportivelor de la CSM Onesti,gimnasta Diana Chelaru si atleta Mirela Lavric. Primarul Laurentiu Neghina, vadit emotionat, a tinut sa le felicite pe acestea, in special pe Diana Chelaru, careia i-a si inmanat premiul promis. Oficiatorul de ceremonie al acestui eveniment a fost directorul clubului CSM Onesti, Ingrid Istrate.

Primaria Onesti a recompensat-o cu un apartament pe gimnasta Diana Chelaru, medaliata olimpica

Au fost momente de bucurie pentru clubul CSM Onesti, atunci când cea mai valoroasa sportiva a gruparii, Diana Chelaru, a primit 10.000 lei si cheile unui apartament, drept rasplata pentru medalia olimpica de bronz pe care a cucerit-o anul acesta la Londra.

Gimnasta a cucerit medalia respectiva in concursul pe echipe, ea punând umarul la succes prin evolutia sa la paralele.

Primarul municipiului Onesti, Laurentiu Neghina, si Consiliul Local s-au tinut de cuvânt, premiindu-i cum se cuvine pe performerii CSM Onesti. In cadrul aceleiasi festivitati de la Primarie, a fost premiata si atleta Mirela Lavric, pentru locul 4 de la CM Tineret.

Lavric are toate sansele sa fie declarata cea mai buna atleta din România in anul 2012. La JO, ea a atins faza semifinalelor, in proba de 800 m. Premierea a fost un semnal foarte bun pentru toti sportivii din Onesti ca munca lor nu va fi in zadar, daca va da roade.

Sursa: ADMINISTRATIE PUBLICA

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu