Cercetați pentru uz de armă letală fără drept și braconaj la vânătoare | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Cercetați pentru uz de armă letală fără drept și braconaj la vânătoare

18.9.12
Polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Bacău au stabilit în urma investigațiilor efectuate că la data de 16.09.2012 V. Radu, de 56 de ani, Gheorghe G., de 53 de ani și N. Leonard., de 57 de ani au efectuat o vânătoare, fără autorizație, în punctul Haloșu Mic, din comuna Mănăstirea Cașin, unde au împuşcat un mistreţ pe care l-au jupuit, eviscerat şi tranşat, iar carnea rezultată au împarţit-o.

La data de 17.09.2012 orele 15.00, polițiștii au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele lui V. Radu și Gheorghe G., de unde au ridicat cantitatea totală de 38 de kg carne de vânat, care a fost indisponibilizată și predată DSVSA Bacău. Totodată au fost ridicate în vederea cercetărilor două arme de vânătoare şi 26 cartuşe cu glonţ, deținute în condiții legale de către Radu V. și Gheorghe G.

În cauză s-a întocmit dosar penal , în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept, braconaj la vânătoare şi transportul vânatului.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu