Accidente rutiere produse pe fondul oboselii și neatenției în conducere | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Accidente rutiere produse pe fondul oboselii și neatenției în conducere

17.9.12
Pe fondul oboselii în conducere, Costel M., de 27 ani, din județul Hunedoara, care la data 15.09.2012 conducea un autoturism în comuna Urechești, județul Bacău, a adormit la volan a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma evenimentului rutier conducătorul auto și cei trei pasageri din autoturism, de 48, 55 și 14 ani, au fost transportați la Spitalul Onești, unde au primit îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezulatatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



La data de 15.09.2012, Alina N., de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 11A, înafara localitatăţii Căiuţi, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un pom de pe marginea drumului.

Conducătoarea auto și cei trei pasageri din autoturism, de 68, 65 și 10 ani, au suferit vătămări corporale și au primit îngrijiri medicale la Spitalul Onești.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu