Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Ultima oră: TVR a rupt contractul cu Dolce! Euro 2012 se vede numai la TVR! 0 Comments

By Admin
vineri, 15 iunie 2012 | Posted in

Euro 2012 şi-a consumat mai mult de o treime din meciuri, dar în România, discuţia cea mai aprinsă a fost legată de televizări.

Contractul prin care TVR a cedat o parte din drepturile de difuzare a meciurilor către Dolce Sport a încins milioane de oameni care nu ar fi avut acces la o treime din partide, între care unele de top, ca Italia - Spania sau Franţa - Anglia.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, Euro va fi transmis exclusiv de TVR1, ca urmare a nerespectării contractului de către Dolce. Decizia are un caracter imediat, astfel că partida dintre Franţa şi Ucraina va fi difuzată de postul public de televiziune.

"SRTV are dreptul de a interzice Romtelecom difuzarea Euro în cazul în care plata depăşeşte termenul scadent. Scadenţa sumei de 500.000 euro a fost depăşită cu 17 zile. De acum, turneul final va fi difuzat exclsuisv de TVR. Contractul a fost reziliat, astfel că dacă Dolce va mai transmite vreo partidă de la Euro, ne rezervăm dreptul de a-i acţiona în judecată.", a explicat Radu Călin Cristea, noul director TVR...Pro Sport

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Ultima oră: TVR a rupt contractul cu Dolce! Euro 2012 se vede numai la TVR!"