Ultima oră: TVR a rupt contractul cu Dolce! Euro 2012 se vede numai la TVR! | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Ultima oră: TVR a rupt contractul cu Dolce! Euro 2012 se vede numai la TVR!

15.6.12
Euro 2012 şi-a consumat mai mult de o treime din meciuri, dar în România, discuţia cea mai aprinsă a fost legată de televizări.

Contractul prin care TVR a cedat o parte din drepturile de difuzare a meciurilor către Dolce Sport a încins milioane de oameni care nu ar fi avut acces la o treime din partide, între care unele de top, ca Italia - Spania sau Franţa - Anglia.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, Euro va fi transmis exclusiv de TVR1, ca urmare a nerespectării contractului de către Dolce. Decizia are un caracter imediat, astfel că partida dintre Franţa şi Ucraina va fi difuzată de postul public de televiziune.

"SRTV are dreptul de a interzice Romtelecom difuzarea Euro în cazul în care plata depăşeşte termenul scadent. Scadenţa sumei de 500.000 euro a fost depăşită cu 17 zile. De acum, turneul final va fi difuzat exclsuisv de TVR. Contractul a fost reziliat, astfel că dacă Dolce va mai transmite vreo partidă de la Euro, ne rezervăm dreptul de a-i acţiona în judecată.", a explicat Radu Călin Cristea, noul director TVR...Pro Sport

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu