Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Pistol cu gaze şi 8000 de lei furate din maşina ce i-a luat la ocazie 0 Comments

By Admin
vineri, 15 iunie 2012 | Posted in

Un bărbat de 47 de ani, ce a mers cu autoturismul de serviciu de la Onești în municipiul Iași, a luat la ocazie doi tineri, care au coborât în municipiul Bacău.

Când a ajuns în Iași a constatat lipsa cutiei în care avea un pistol neletal cu gaze, deținut legal, muniția aferentă și suma de 6400 de lei și 430 de euro.

La scurt timp, polițiștii băcăuni i-au depistat pe cei doi suspecți în municipiul Bacău, pe teresa unui bar.

În urma cercetărilor a rezultat că B. Vasile a sutras din autoturismul cetățeanului cutia în care se aflau banii și arma.

"Cutia sustrasă a fost recuperată iar suspectul a fost uimit când a constatat, în timpul cercetărilor, că în aceasta se aflau și bani. Arma a fost ridicată în vederea cercetărilor iar suma de bani a fost restituită părții vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și deținere ilegală de armă neletală din categoria celor supuse autorizării", a decralat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Sursa: Adevarul

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Pistol cu gaze şi 8000 de lei furate din maşina ce i-a luat la ocazie"