Mos Craciun iubeste copiii cuminti ! La Onesti a descoperit o multipla campioana nationala la haltere. | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Mos Craciun iubeste copiii cuminti ! La Onesti a descoperit o multipla campioana nationala la haltere.

14.12.11
Mos Craciun iubeste copiii cuminti! Primele daruri le-a lasat in Onesti, la apartamentele sociale din cadrul Retelei de apartamente “Casa Mea”. Copiii l-au rasplatit pe Mos Craciun cu colinde, cantece si poezii, urari de sanatate si viata lunga pentru a avea puterea de a poposi in fiecare an in casele lor, pentru a se bucura impreuna de tot ceea ce au realizat intr-un an. Mos Craciun a ascultat poezii compuse de copii, s-a bucurat de urarile facute si de cel mai mic dintre ei, care la numai 2 ani, i-a aratat Mosului cat de multi il iubeste si cat de mult se bucura de darurile primite.

Mos Craciun a fost impresionat si de Lucretia, o tanara harnica, puternica, constiincioasa si foarte dornica de a-si implini visul de a deveni campioana europeana la haltere. Lucretia si-a descoperit pasiunea pentru acest sport inca din anul 2007, dintr-o intamplare. Se plimba cu rolele prin incinta blocului, iar forta picioarelor sale a fost remarcata de persoana care avea sa-i devina in scurt timp, antrenoare, Epure Daniela. Ca o insiruire armonioasa a pasiunii, muncii si vointei, Lucretia a devenit din 2007 si pana in prezent, multipla campioana nationala la haltere. Are in palmares medalii de bronz, argint si aur, are alaturi oameni care o iubesc si au incredere in ea.

“Lucretia a reusit sa-si descopere un tel in viata. Din acest sport a facut o pasiune. Impreuna cu colegii din echipa “Casa Mea” incercam, prin activitatea de zi cu zi, sa descoperim ce e mai bun din fiecare copil, sa scoatem la iveala talentul ascuns. Este important sa-i ajutam ca drumul ales in viata sa fie presarat cu realizari generate chiar de pasiunea si daruirea lor”, Sorin Brasoveanu, director general DGASPC Bacau.

Lucretia stie ca sunt multe persoane care au incredere in ea. “Dl antrenor Zaldoi Marin are mare incredere in mine. Spune ca la anul, in noiembrie, la europene, va fi foarte bine. Imi transmite si mie aceeasi incredere, ma determina sa muncesc foarte mult pentru a-mi putea indeplini visul”, Lucretia Gurita, 21 ani, Reteua de Apartamente “Casa Mea” din cadrul DGASPC Bacau.

Lucretia se pregateste acum pentru sarbatori. La anul se pregateste pentru europenele de haltere. Lucretia se pregateste, de fapt, pentru viata. Daca se va califica la campionatele europene, va avea posibilitatea de a urma, gratuit, cursurile facultatii de educatie fizica si sport. Lucretia , la cei 21 de ani, il are alaturi de ea si pe Mos Craciun. Are dreptul sa viseze, iar Mosul o incurajeaza. Toti copiii au dreptul sa viseze, iar Mos Craciun are bucuria sa-i viziteze. Care va fi urmatoarea casa unde va poposi?

Purtator de cuvant,
Alina Iftode

Sursa: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu