Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Audiere Publică ONEŞTI - 20 decembrie 2011 0 Comments

By Admin
duminică, 18 decembrie 2011 | Posted in

Marti, de la orele 16,30, la Filiala “Cosinzeana” a Bibliotecii “Radu Rosetti” din Onesti va avea loc o audiere publica organizata de Coalitia de Lobby si Avocacy.
Un subiect major domină în aceste zile agenda socială a comunităţii locale din Oneşti: transparenţa alocării banului public de la bugetul local. Societatea civilă caută soluţii împreună cu specialiştii şi decidenţii locali în speranţa identificării, asumării, aprobării şi aplicării unei proceduri unitare de finanţare şi a unor criterii de transparenţă în alocarea fondurilor nerambursabile de la bugetul local pentru viitor.
Vă anunţăm prin prezentul comunicat, ce include toate detaliile tehnice de care aveţi nevoie, organizarea unui eveniment important pentru societatea civilă oneşteană şi implicarea ei în susţinerea democraţiei participative.
COALIŢIA DE LOBBY ŞI ADVOCACY ONEŞTI, având suportul tehnic al Academiei de Advocacy pe procedura audierii publice, organizează o consultare a societăţii civile locale pentru identificarea unor soluţii de transparentizare a alocării de fonduri nerambursabile de la bugetul local către sectorul ONG, începând cu anul 2012.
Audierea publică “Transparenţa alocării fondurilor nerambursabile de la bugetul local către societatea civilă prin ONG-urile locale” oferă oportunitatea tuturor celor interesaţi de a-şi exprima, în scris, opinii şi soluţii argumentate cu privire la tematica audierii publice:
· În ce măsură răspunde Strategia de dezvoltare locală a municipiului Oneşti 2012 – 2022 priorităţilor şi nevoilor de finanţare ale ONG-urilor oneştene?
Sunt procedurile actuale de alocare a fondurilor nerambursabile de la bugetul local suficient de transparente?
· Cum ne asigurăm că nu conduc la atribuiri netransparente şi preferenţiale?
Acestea sunt câteva din tematicile audierii publice. Pentru toţi cei interesaţi să participe şi să se implice în audierea publică, iniţiatorii pun la dispoziţie motivaţia audierii publice, o minimă bibliografie, precum şi procedura, regulamentul şi formularul de înregistrare al audierii publice, la adresa web:
.http://comunitateadeadvocacy.wordpress.com/

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Audiere Publică ONEŞTI - 20 decembrie 2011"