Cristina Spatar mai vrea un copilArtista a dezvaluit la Acces Direct ca este foarte fericita ca este insarcinata si ca este in continuare nehotarata in privinta numelui fetitei. "Sper sa se nasca sanatoasa, pentru ca am inteles ca este fetita. Aida, Victoria, Carolina... O sa ne consultam, de-abia am aflat ca o sa avem o fetita", a declarat cantareata.

Cristina Spatar a recunoscut ca tratamentul a fost foarte dificil si ca a mers si la psiholog pentru a traversa perioada grea. "Tratamentele sunt dureroase, solicitante psihic. Am avut noroc cu sotul care m-a ajutat cu tratamentul", a adaugat artista.

Cristina Spatar a declarat ca pierderea mamei i-a declansat dorinta de a avea o familie numeroasa, fara sa excluda posibilitatea unui al treilea copil. "Am suferit enorm cand am pierdut-o. Cand mi-am revenit, am zis neaparat sa imi fac familia mea. Cel putin doi copii. Este fantastic sa ai copii, sa fii parinte", a spus artista la Acces Direct.

Artista a declarat ca baietelul ei este incantat si el ca va avea o surioara si spera ca cei doi se vor intelege foarte bine. "O sa ii educ de-o asa maniera incat sa se iubeasca", a spus Cristina Spatar.

Sursa: Antena 1
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages