Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

CSŞ Oneşti – de 6 ori pe podiumul de premiere de la naţionalele de badminton 0 Comments

By Admin
vineri, 14 octombrie 2011 | Posted in

Municipiul Oneşti a găzduit, recent, finala Campionatului naţional de badminton pentru tineret (U 23), la care sportivii oneşteni au urcat de 6 ori pe podiumul de premiere, obţinând o medalie de argint şi 5 de bronz.
Cel mai bun rezultat l-a avut Claudia Tănase, care a câştigat argintul la proba de dublu fete, la care a făcut echipă cu Adelina Marin, de la CSȘ Bacău. Medaliile de bronz au fost obţinute în probele de dublu fete (Tania Rusu, în echipă cu Mădălina Șcheul, de la ştiinţa Bacău), dublu băieţi (perechea Dragoş Constantin – Alexandru Blăniţă), dublu mixt (perechea Mihai Dăscălescu – Tania Rusu, dar şi Alexandru Blăniţă, în echipă cu Mădălina Prioteasa, de la Universitatea Craiova) şi simplu fete (Tania Rusu). Medaliaţii oneşteni provin de la Clubul Sportiv şcolar (CSŞ) Oneşti şi au fost pregătiţi de profesorii-antrenori Mircea Agapi şi Valentin Hahuie...Ziarul Ora 25

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "CSŞ Oneşti – de 6 ori pe podiumul de premiere de la naţionalele de badminton"