Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Accident de muncă Onesti 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 15 octombrie 2011 | Posted in

Poliția Municipiului Onești a fost sesizată la data de 15.10.2011, în jurul orei 10.00, despre faptul că la o societate comercială din Oneşti, a avut loc un accident de muncă.

Polițiștii au deplasat de urgență o echipă operativă care a constatat că în interiorul societății, în timp ce se efectuau lucrări de dezmembrare a unor instalaţii, T. Cristinel, de 37 de ani, din comuna Gura-Văii, angajat al societăţii, cu funcţia de tăietor autogen, a tăiat cu aparatul oxiacetilenic, un pod metalic, aflat la o înălţime de 20 metri.

În timpul executării operaţiilor menţionate, o parte din podul metalic s-a desprins, angrenîndu-l şi pe bărbat, care a căzut pe pămînt. S-a luat măsura transportării persoanei la Spitalul Oneşti, unde după aproximativ 10 minute a decedat.

Persoana decedată avea ultimul instructaj de protecţia muncii efectuat pe data de 26.09.2011. S-a luat măsura informării Parchetului de pe lîngă Judecătoria Oneşti şi I.T.M. Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Accident de muncă Onesti"