Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

S-a redeschis punctul vamal de la Onesti 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 3 septembrie 2011 | Posted in


Punctul de vamuire a coletelor din Onesti se redeschide. Dupa doua luni, presedintele ANAF si-a schimbat pozitia, insa numai dupa scandaluri, tensiuni si proteste din partea onestenilor si a autoritatilor locale.

La inceputul lui iulie, punctul vamal de la Oficiul Postal numarul 3 din Onesti a fost inchis prin decizia lui Sorin Blejnar de a restructura toate institutiile subordonate ANAFului, inclusiv vamile. De atunci, cei de pe Valea Trotusului, care primeau pachete din strainatate aveau de facut un drum in Bacau pentru al putea primi. Nemultumirile si tensiunile au aparut imediat. "Sunt situatii in care vin persoanele sa isi ridice coletele si nu au un document, o factura si sunt obligati sa se intoarca in Onesti sau in localitatea unde au ei domiciliu. Va dati seama ca astfel de situatii genereaza foarte multa tensiune si foarte multe probleme", a declarat Valentin Grosu, directorul executiv al Directiei Judetene de Accize si Operatiuni Vamale Bacau.

Solutia a fost gasita tot de cei din Bacau. Unul dintre angajatii Vamii locuieste in Onesti si a fost de acord ca doua ore pe saptamana sa fie detasat. "Am decis, cu acordul ANV si ANAF sai reduc programul cu doua ore la directia judeteana si sal trimit la Onesti", a explicat Grosu. Punctul vamal va fi deschis de pe 9 septembrie, iar cei care primesc colete le vor putea ridica doar in zilele de vineri, intre 12.00 si 14.00.Cristina Maria Cucu

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "S-a redeschis punctul vamal de la Onesti"