Sageti liberale in Consiliul local OnestiChiar daca PNL se afla in alianta cu PSD, primarul social-democrat din Onesti nu scapa de criticile venite din tabara liberala. Ultima atitudine critica din partea alesilor liberali a fost consemnata la sedinta de saptamina aceasta a Consiliului Local Onesti, cind Gelu Nicolcea (PNL) a luat cuvintul in cadrul dezbaterilor pe marginea proiectului legat de renominalizarea membrilor din Consiliul de Administratie (CA) de la Spital. Nicolcea tocmai fusese indepartat din CA, la propunerea primarului, fara ca seful executivului local sa se consulte cu aliatii liberali.

Gelu Nicolcea a facut referire si la faptul ca primarul si consilierii PSD si PNL au purtat banderole in semn de protest fata de atacarea in contencios, de catre Institutia Prefectului, a hotaririlor legate de contractarea creditului de 150 de miliarde pentru asfaltarea drumurilor care trec prin municipiu. “Aceasta banderola ar trebui purtata de catre cetatenii orasului, in semn de protest fata de modul in care este administrat acest oras, privind modul in care este facuta alimentarea cu apa, canalizarea, gunoiul pe care il ducem la Bacau, reabilitarea termica, infrastructura orasului… – a spus consilierul local Gelu Nicolcea. Dinsii ar trebui sa poarte aceste banderole, in semn de protest privind modul de administrare a orasului”. Discursul lui Nicolcea a fost intrerupt de aplauzele spontante izbucnite din tabara consilierilor democrat-liberali, fapt care nu s-a mai intimplat pina acum in consiliul local din Onesti.

Ziarul de Bacau
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages