Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Sageti liberale in Consiliul local Onesti 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 3 septembrie 2011 | Posted inChiar daca PNL se afla in alianta cu PSD, primarul social-democrat din Onesti nu scapa de criticile venite din tabara liberala. Ultima atitudine critica din partea alesilor liberali a fost consemnata la sedinta de saptamina aceasta a Consiliului Local Onesti, cind Gelu Nicolcea (PNL) a luat cuvintul in cadrul dezbaterilor pe marginea proiectului legat de renominalizarea membrilor din Consiliul de Administratie (CA) de la Spital. Nicolcea tocmai fusese indepartat din CA, la propunerea primarului, fara ca seful executivului local sa se consulte cu aliatii liberali.

Gelu Nicolcea a facut referire si la faptul ca primarul si consilierii PSD si PNL au purtat banderole in semn de protest fata de atacarea in contencios, de catre Institutia Prefectului, a hotaririlor legate de contractarea creditului de 150 de miliarde pentru asfaltarea drumurilor care trec prin municipiu. “Aceasta banderola ar trebui purtata de catre cetatenii orasului, in semn de protest fata de modul in care este administrat acest oras, privind modul in care este facuta alimentarea cu apa, canalizarea, gunoiul pe care il ducem la Bacau, reabilitarea termica, infrastructura orasului… – a spus consilierul local Gelu Nicolcea. Dinsii ar trebui sa poarte aceste banderole, in semn de protest privind modul de administrare a orasului”. Discursul lui Nicolcea a fost intrerupt de aplauzele spontante izbucnite din tabara consilierilor democrat-liberali, fapt care nu s-a mai intimplat pina acum in consiliul local din Onesti.

Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Sageti liberale in Consiliul local Onesti"