Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Onestiul va gazdui Campionatul national de semimaraton 0 Comments

By Admin
joi, 1 septembrie 2011 | Posted in

Dupa desfasurarea recent a unor mari competitii nationale de gimnastica, sambata, 10 septembrie, municipiul Onesti va gazdui in premiera o noua intrecere sportiva de anvergura. Este vorba de Campionatul national de semimaraton, care face ca sa fie prezenti la Onesti atleti de la toate cluburile sportive din tara. Despre aceasta competitie antrenorul Gheorghe Ardeleanu, de la CSM Onesti, ne-a declarat: “Campionatul national de semimaraton de la Onesti este o finala pe tara a sportivilor de la sectiile de atletism ale cluburilor. Intrecerile se desfasoara la categoriile juniori, tineret si seniori (masculin si feminin). In jurul orei 9.00 din fata Primariei Onesti se va da startul in aceasta competitie care se desfasoara pe un traseu intr-un circuit pe strazile municipiului (bdul Oituz - str. Emil Rebreanu - bdul Republicii - bdul Oituz). Intrecerile au loc atat pentru echipe, cat si la individual. Clubul Sportiv Municipal Onesti va fi reprezentat de echipa de seniori (campioana «en-titre», anul trecut cucerind primul loc) si pentru prima data si de o echipa de senioare. Obiectivul clubului nostru este de a castiga medalii cu aceste echipe cat si la individual”.
Mentionam ca la aceasta competitie nationala echipa de seniori de la CSM Onesti este formata din atletii Ionut Enache, Beniamin Rasadea, Hristea Petrea si Constantin Ifrim iar cea feminina are in componenta pe sportivele Cristina Negru, Simona Maxim, Daniela Carlan (campioana nationala in proba de maraton in 2010) si Nicoleta Petrescu. La juniori de la CSM Onesti va evolua atletul Marian Ignat. (Ion Moraru)


Onesti ExpresFollow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Onestiul va gazdui Campionatul national de semimaraton"