Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Acțiuni desfășurate de agenții de poliție rutieră în perioada 02-04 septembrie a.c. 0 Comments

By Admin
luni, 5 septembrie 2011 | Posted in

Peste 500 de sancțiuni contravenționale, din care peste 300 pentru depățirea limitei legale de viteză au fost aplicate de către agenții de poliție rutieră din județul Bacău în cadrul acțiunilor desfășurate în perioada 02 – 04 septembrie a.c.


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Bacău au desfășurat în perioada 02-04.9.2011 o serie de acțiuni care au vizat în principal verificarea respectării de către conducătorii de autovehicule a timpilor de conducere și odihnă prevăzuți de lege, verificarea stării tehnice a autovehiculelor, prevenirea implicării conducătorilor de mopede în evenimente rutiere și respectarea limitelor legale de viteză.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au constatat 523 de abateri și au aplicat tot atâtea sancțiuni contravenționale, din care 329 pentru depășirea limitei legale de viteză, au reținut 25 de permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare și au constatat 6 infracțiuni. Totodată, în acest interval polițiștii au participat la cercetarea locului producerii unui număr de 6 evenimente rutiere din care trei grave, în urma cărora o persoană a decedat iar alte două au fost rănite grav și trei evenimente rutiere ușoare soldate cu trei răniți ușor.


Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Acțiuni desfășurate de agenții de poliție rutieră în perioada 02-04 septembrie a.c."