Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Conducători auto depistați sub influența băuturilor alcoolice 0 Comments

By Admin
miercuri, 20 iulie 2011 | Posted in

La data de 19.07.2011, în jurul orei 03.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe strada Venus, din municipiul Oneşti, avut loc un accident de circulaţie. Polițiștii au stabilit din primele verificări că M. Marian, de 22 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism a efectuat un viraj la dreapta, moment în care portiera stânga spate s-a deschis și P. Iulian, de 23 de ani, din Oneşti, pasager pe bancheta din spate, a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului, P Iulian a fost transportat la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezulatetele au fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Mihalea Marian, iar pentru Păun Iulian Mădălin, 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur in sânge și vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Conducători auto depistați sub influența băuturilor alcoolice"