Autoritățile la sfat cu preoțimea | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Autoritățile la sfat cu preoțimea

3.7.23
OnestiVideo BLITZ
Autoritățile locale au stat la sfat cu preoțimea din Onești - invitat de onoare Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim Băcăuanul
Întâlnirea a avut loc în data de 01 iulie 2023. 

S-au purtat discuții privind amenajarea și armonizarea spațiului din jurul Catedralei cu piațeta ce este în curs de executare. 
S-a prezentat de către părintele paroh Justinian Alupei stadiul lucrărilor, respectiv executarea rețelei de hidranți exteriori, canalizare menajeră și pluvială, lucrări executate prin sponsorizare de către Societatea Raja S.A., prin bunăvoința domnului director general Presură Aurel. Echipa Raja Onești, sub coordonarea domnului director Bîndar Cătălin a executat aceste lucrări, urmând să fie finalizate racordurile scurgerilor de pe acoperișul Catedralei la rețeaua pluvială și branșarea la noua rețea de apă.
Părintele paroh a prezentat și detalii privind finalizarea curții, respectiv cele trei mari lucrări care urmeaza să fie abordate precum și costurile aferente: 
1. Spațiul din fața Catedralei- parcări, aproximativ 1300 mp.
2. Spațiul din jurul Catedralei - trotuare, aproximativ 1150 mp.
3. Spațiul dintre Catedrala și bulevardul Belvedere - parc și loc de joacă pentru copii, aproximativ 1500 mp.

Domnul Primar a prezentat detalii despre piațeta din fața Catedralei, precum și dorința fermă de a sprijini lucrările privind amenajarea și înfrumusețarea curții Catedralei.
Sursa: Catedrala Ortodoxă "Pogorârea Sfântului Duh" - Onești

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu