Primăria extinde sistemul de supraveghere video | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Primăria extinde sistemul de supraveghere video

14.4.20
Primăria din Onești intenționează să extindă sistemul de supraveghere video a orașului
 

Programul de invesții al Primăriei Onești include noi proiecte. Printre cele mai importante alocări se numără cel pentru extinderea sistemului de supraveghere video.
 Prin implementarea acestui proiect se va mari aria de acoperire supravegheata, respectiv acoperirea unor zone cu risc ridicat de producere a infractiunilor in municipiul Onesti.

 Sistemul de supraveghere video, corelat cu actiunile Politiei Locale, a Politiei Romane si a Jandarmeriei, pot creste spectaculos eficienta depistarii actelor antisociale si totodata pot creste securitatea cetatenilor si a bunuriloe existente, publice sau private.
 Camerele video funcționale în acest moment  reușesc să acopere doar o mică parte din multitudinea punctelor de interes din Municipiul Onesti. De aici și necesitatea acestei investiții
.

1 Please Share a Your Opinion.:

Anonim spunea...

Numai laude.Mergeti pe Lanu Garii sa vedeti ce fac tiganii.In plina pandemie se plimba cu atv,motociclete si masini aduse din suedia si nimeni nu-i ia la intrebari.Chit ca nu au acte pe cocioabe.Si mai e o treaba:gunoi carat cu utilajele dpd la fostul tunel cet 2 si in imprejurimi.Se stie de acest lucru?

Trimiteți un comentariu