Pacienții care nu necesită consultul medicului specialist, trebuie să se adreseze medicilor de familie pentru alte probleme medicale, sau care nu reprezintă urgențe medicale. | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Pacienții care nu necesită consultul medicului specialist, trebuie să se adreseze medicilor de familie pentru alte probleme medicale, sau care nu reprezintă urgențe medicale.

7.4.20
Prin Ordinul nr 533/2020, Spitalul Municipal ”Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești a fost desemnat spital suport Covid-19 pentru pacienții aflați în izolare sau carantină din județul Bacău, suspecți sau confirmați Covid-19 .
În acest sens, secția de boli infecțioase a unității noastre tratează cazurile simptomatice sau confirmate pozitiv, de natură pulmonară, forme ușoare și medii.
Pentru cazurile severe am amenajat o secție ATI într-un corp de clădire exterior față de clădirea centrală. Urgențele medico/chirurgicale, altele decât cele pulmonare, pentru persoanele izolate sau carantinate , vor fi tratate în clădirea centrală a spitalului.
În aceste condiții, conform aceluiași ordin, pacienții cu alte patologii decât cele SARS-CoV-2, vor fi tratați la Spitalul de

Urgență Moineşti, Spitalul Comănești și Spitalul Județean de Urgență Bacău, adresabilitatea către aceste unități făcându-se la numărul unic de urgență 112.
Serviciile de ambulatoriu (policlinică) vor fi acordate de medicii specialiști din spitalul nostru telefonic, rețetele fiind transmise pe emailul pacientului sau farmaciei de unde își ridică medicamentele. Numerele de telefon utile le găsiți aici: https://spitalulonesti.ro/informati…/programari-ambulatoriu/
Totodată, pacienții din Onești se vor adresa şi medicilor de familie pentru alte probleme medicale , care nu necesită consultul medicului specialist sau nu reprezintă urgențe medicale.
Noi toţi, medici, asistenţi medicali, infirmieri, personal administrativ, facem apel la pacienţi şi la întreaga populaţie: haideţi să ne protejăm, haideţi să respectăm cu strictețe indicațiile autorităților și să privim eu seriozitate pericolul care ne poate costa viața multora dintre noi.
Noi suntem la servici pentru voi, voi stați acasă pentru noi!

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu