Hotel „TROTUȘ” va găzdui personalul medical care acţionează în aceste zile împotriva răspândirii noului coronavirus! | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Hotel „TROTUȘ” va găzdui personalul medical care acţionează în aceste zile împotriva răspândirii noului coronavirus!

5.4.20
Intreaga capacitate de cazare a hotelului din Oneşti va fi pusă la dispoziţia personalului medical care acţionează în aceste zile împotriva răspândirii noului coronavirus! 

 S-a rezolvat problema cazării personalului medical din prima linie a luptei împotriva SARS-CoV-2!
În şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Oneşti s-a hotărât ca personalul medical care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul Municipal Oneşti  şi la Serviciul de Ambulanță Județean Bacău – Substaţia Onești , care optează pentru o formă de cazare în afara domiciliului după programul de lucru pentru a nu-și expune familiile riscului contagiunii cu COVID-19, să poată fi cazat în Hotel „TROTUȘ”, din strada Emil Rebreanu nr.1, Municipiul Onești. În acest sens, întreaga capacitate de cazare a hotelului din Oneşti va fi pusă la dispoziţia personalului medical care acţionează în aceste zile împotriva răspândirii noului coronavirus!
  Fondurile necesare pentru decontarea cheltuielilor vor fi asigurate prin transfer din bugetul Ministerului Sănătăţii la solicitarea autorităților publice locale ale municipiului Onești prin Direcția Județeană de Sănătate Publică Bacău, conform prevederilor Ordonanței militare nr.7/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. 



Sursa: Nicolae Gnatiuc - Facebook

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu