Evenimente religioase amânate în contextul răspândirii virusului COVID-19 | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Evenimente religioase amânate în contextul răspândirii virusului COVID-19

11.3.20
"În urma deciziei Ministerului Afacerilor Interne din România, în contextul răspândirii virusului COVID-19, se interzic evenimentele la care participă peste 1000 de persoane și se impun restricții asupra evenimentelor la care participă sute de persoane."
Luând seamă de cele menționate anterior, și primind Îndemnul pastoral al Parintelui nostru Arhiepiscop Ioachim , după o sfătuire și o discuție cu Preoți ai Protoieriei Onesti s- a luat decizia ca :
- Procesiunea traditională a Sfintei Cruci împreună cu Marșul pentru Viață de pe 22 martie 2020 să fie reprogramată pe data de 17 Mai 2020.
- Anularea Evenimentelor Culturale de Vineri, 13 Martie, era invitata actrița Ioana Picoș in Colegiul "Grigorie Moisil" Onesti și "Costache Negri "Tg Ocna.
- anularea Conferintei de la Bibllioteca Municipală de la ora 17.(conferința "Relația Părinți-Copii, Încotro? și piesa de teatru "În loc de discurs")
Totodată suntem alaturi de toți credincioșii români din Italia și de poporul italian pentru care ne rugăm pentru sănătate și putere de a trece prin aceste încercări.
Transmitem cele mai sincere ganduri de încurajare familiilor îndurerate din diaspora și le suntem aproape !
Menționăm faptul că evenimentele vor fi reprogramate în funcție de situația națională privind virusul COVID-19.
Vă dorim multă sănătate și-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne dăruiască sănătate!
Post binecuvantat!
Protoiereu de Onești,
pr.Ioan Bargaoanu.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu