Reguli mult mai stricte, stabilite prin Ordonanta Militara | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Reguli mult mai stricte, stabilite prin Ordonanta Militara

22.3.20
Romanii vor trebui sa respecte, reguli mult mai stricte, stabilite prin Ordonanta Militara care a fost publicata, samabata seara, in Monitorul Oficial. Deplasarile sunt mult limitate, atat pe timp de zi, cat si noaptea, se inchid mall-urile si cabinetele stomatologice si, cu doar cateva exceptii, e interzisa intrarea in tara a cetatenilor straini.

Slujbele se vor tine fara enoriasi in biserici si la nunti, botezuri si inmormantari vor putea participa maximum 8 persoane. Noile reglementari vizeaza si persoanele varstnice, urmand ca autoritatile locale sa gaseasca solutii pentru acestia, ca sa evite deplasarile.

In ce-i priveste pe cei care incalca decizia autoritatilor de a ramane izolati la domiciliu, acestia vor fi dusi, sub paza, direct in centrele de carantina, unde vor sta alte 14 zile, asta pe langa amenda de 4.000 de euro si dosarul penal.

Romania a inregistrat sambata cel mai ridicat bilant de pana acum, cu 59 de imbolnaviri, astfel ca bilantul total ajunge la 367. La nivel global sunt peste 300.000 de cazuri si 13.000 mii de decese, printre care si 7 romani care se aflau peste hotare. 

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu