81 de cazuri confirmate in Romania. Tot mai multe tari declara stare de urgenta, Italia anunta un nou bilant dramatic.250 de decese in ultimele 24 de ore. Premierul roman e autoizolat | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

81 de cazuri confirmate in Romania. Tot mai multe tari declara stare de urgenta, Italia anunta un nou bilant dramatic.250 de decese in ultimele 24 de ore. Premierul roman e autoizolat

13.3.20
Pandemia de coronavirus ia amploare. In Romania, cazurile s-au inmultit si au ajuns la 81, vineri. In plus, Ludovic Orban, premierul in exercitiu, a anuntat in conferinta de presa la care a chemat zeci de jurnalisti, ca intra in izolare la Vila Lac 1 dupa ce un senator liberal a fost confirmat cu coronavirus.

De asemenea, toata conducerea PNL intra in izolare, pentru ca senatorul Vergil Chitac fusese luni la sedinta Biroului Politic Permanent. In plus, aceeasi masura se aplica si ministrilor, carora Orban le-a spus sa se izoleze in ministere. Orban a prezidat joi si o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, unde au participat toti liderii si decidentii din institutiile cu atributii in gestionarea crizei coronavirusului.

Intre timp, in lume, tot mai multe tari declara stare de urgenta. Numarul imbolnavirilor creste peste tot iar in Italia situatia este critica, joi fiind depasit pragul de 1.000 de morti. Spitalele au fost deja de mult timp coplesite de numarul de pacienti, dar si morgile.

In Romania, doi dintre pacienti sunt la terapie intensiva si starea lor de sanatatea este grava. Pana acum, sase persoane au fost declarate vindecate, in tara noastra. Cele mai multe cazuri sunt in Bucuresti - 28, urmat de Hunedoara - 10 cazuri, Timis - 8, Constanta - 5, Dolj - 2, Mures 2, Gorj - 2, Cluj 2, Iasi - 2, Covasna - 4, Olt - 2, Brasov - 2 si Buzau, Caras Severin, Prahova, Galati, Maramures, Satu Mare, Suceava, Neamt, Vrancea si Ilfov cu cate 1 caz.


  -Un invitat intr-o emisiune de la Televiziunea Publica a fost depistat cu coronavirus la scurt timp dupa ce a intregistrat in platorurile TVR.

Din informatiile Paginademedia.ro, invitatul (care a fost la emisiunea Vreau sa fiu sanatos) este ruda cu o doctorita de la spitalul MAI Gerota, unde a fost tratat fostul ofiter intors din Israel, de la care au pornit mai multe cazuri.

Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, cativa angajati TVR care au intrat in contact cu invitatul - inclusiv prezentatoarea emisiunii - sunt in izolare la domiciliu si tin legatura cu Directia de Sanatate Publica.


Italia anunta un nou bilant dramatic, cu 250 de decese in ultimele 24 de ore.


Cu peste 4.000 de cazuri de infectari confirmate si 120 de decese cauzate de coronavirus, Spania a declarat, vineri, starea de urgenta.


14 polițiști de la mai multe secții din București au fost izolați la domiciliu și testați pentru coronavirus, după ce s-ar fi întâlnit cu fostul șef al Poliției Capitalei infectat cu coronavirus, după ce s-a întors din Israel.

Seful Aeroportului Iasi cere inchiderea spatiului aerian al Romaniei: E imposibil sa luptam cu coronavirusul


Peste un milion de angajati din economia romaneasca risca sa intre in somaj sau sa fie disponibilizati, iar zeci de mii de firme si PFA-uri sa se inchida care urmare a "coronacrizei" care afecteaza deja semnificativ Romania, spune o analiza a companiei de consultanta Frames.


Marea Britanie a inregistrat o crestere de 208 cazuri in doar 24 de ore, totalul imbolnavirilor ajungand la 798......Ziare.com

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu