La congresul PSD se va supune la vot: Orice membru de partid asupra caruia e declansata o ancheta penala va fi suspendat de drept. | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

La congresul PSD se va supune la vot: Orice membru de partid asupra caruia e declansata o ancheta penala va fi suspendat de drept.

4.3.20

Marcel CiolacuFacebook  Marcel Ciolacu
Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și-a anunțat colegii de partid că, în cazul în care va fi ales președinte plin al PSD, din echipa sa nu va mai face parte niciun președinte de organizație județeană. Astfel, în plin an electoral,Marcel Ciolacu intenționează resetarea PSD.
Liderii organizatiilor PSD au decis, marti, intr-o sedinta „informala” convocata de Marcel Ciolacu, ca toti pesedistii impotriva carora se deschide o ancheta penala sa fie suspendati imediat din partid.

Astfel, la congresul PSD care va avea loc pe 21 martie va fi supusa la vot schimbarea statutului partidului: orice membru de partid asupra caruia e declansata o ancheta penala se suspenda de drept.
Decizia a fost luata in urma scandalurilor recente de coruptie in care sunt implicati lideri de seama ai PSD, precum Sorina Pintea si Luminita Jivan.
De altfel, Jivan a anuntat ca demisioneaza din fruntea organizatiei PSD Caras Severin. In acest caz este implicat, ca suspect, si fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu.
Procurorii DIICOT din Caras-Severin au pus sub acuzare, vineri, 16 persoane pentru mai multe infractiuni, printre care santaj si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost audiat in calitate de suspect si fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, cele 16 persoane sunt urmarite penal pentru savarsirea infractiunilor de constituire de grup infractional organizat, santaj, complicitate la santaj, folosirea influentei ori autoritatii de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, fals material in inscrisuri oficiale, abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.
Ancheta care il vizeaza pe Codrin Stefanescu si alti membrii PSD se refera la schimbari pe criterii politice in institutii din judetul Caras-Severin.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu